Furtuna…


Undeva, departe… se aude clopotul cu sunetul sau asurzitor vestind furtuna. Norii negri se apropie, se ciocneasc dand cerului o culoare infioratoare; pe cat de repede se apropie furtuna, norii parca se apropie de pamant incat ai imprsia ca ai putea sa-i atingi.  Vantul sufla cu putere, dar ce altceva ar putea face, nu se poate importivii naturii lui.

O senzatie ciudata ma cuprinde, nu stiu daca as putea explica, cu atat mai putin arata.

Ba nu.

Pot explica. De fapt, cred ca se aseamana cu ceea ce simti atunci cand iti dai seama ca visele tale nu vor deveni realitate; cu ceea ce simti cand te cuprinde un fior de dragoste; cu ceea ce simti cand te atinge persoana fara de care iti imaginezi ca nu poti trai; cu ceea ce simti cand iti dai seama ca te iubeste aceea persoana si mai ales cand tu iubesti. E la fel, o furtuna de simtaminte adunate in sufletul tau, si realizezi ca sunt atat de multe incat dau pe afara, si atunci te simti la fel ca atunci cand picuri mari de ploaie iti ating fata: placut surpins.

A tunat si a fulgerat acum cateva minute …  Inspaimantator, la fel cum se pare ca soarele isi croieste loc printre norii negri, alunga furtuna. A inceput sa ploaie, tare cu stropi mari de apa, insa cerul se limpezeste cu rapiditate, norii se risipesc, iar soarele  se arata trufas, ca a izbutit sa alunge furtuna. Acum ploua atat de frumos, linistit… as putea sta ore intregi sa privesc cum ploua. Ador ploaia de vara, pe cat de repede se porneste pe atat de repede inceteaza.

Acum astept sa apara curcubeul, uneroi apare alteori nu. Desi de data aceasta sunt convisa ca va aparea. Asa se intampla si in viata? Dupa ploaie vine soarele. Dar totusi, chiar si cu soarele alaturi, urmele ploii sunt imposibil de sters, pentru ca ceva s-a schimbat, iar acel ceva face toata diferenta…

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Furtuna…&8221;

  1. helplessme zice:

    Nu-ti face griji…”soarele va straluci si pe strada ta odata si-oadata”, iar atunci toata furtuna va deveni o amintire de care iti vei aduce aminte in viitor cu zambetul pe buze…:*
    kiss

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s