Rupte din suflet

Cum se face că atunci când vrei să faci ceva care să te scoată din acea „groapa” în care ai intrat, ai căzut, apare cineva care e dispus să te ajute. Dar tu nu accepţi ajutorul. De ce? Nu e acelaşi lucru? Fie că vei reuşi cumva să ieşi la suprafaţa singur, fie că te va ajuta acea persoană tu vei ieşi de acolo. De ce nu e acelaşi lucru? De ce pentru mine nu e acelaşi lucru?

Sunt unele momente, simple clipe, poate prea scurte să fie adevărate, în care eşti copleşit de tot ce simţi, nu şti ce să faci, crezi că orice ai alege să faci va fi o greşeală; ţi-e frică să rişti.

Poate că viaţa este prea scurtă să ţi-o petreci gândindu-te că următorul pas pe care îl faci e o greşeală. Poate ar trebui să accepţi tot ce ţi se oferă şi să ai mai multă siguranţă în ceea ce îţi doreşti.

Când însă eşti atât de sigur de ceea ce vrei încât şti că mai puţin de atât ar însemna suferită altora atunci ce faci? Accepţi acel ajutor, acea mână întinsă spre a te salva, sau laşi acel călător atât de bun care doreşte să te ajute, il lasi să plece mai departe?

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Rupte din suflet&8221;

  1. me zice:

    Da. De multe ori ignoram ajutorul altora doar pentru a ne satisface propriul orgoliu. Asta ne defineste pe unii si tot asta poate fi opusul altora. Depinde de persoana.Depinde daca refuzi sau accepti o parere exterioara; o parere care cu siguranta a fost bine gandita inainte sau pur si simplu pe moment; o parere din suflet; mai mult un sfat…
    imi place:X

  2. pur si simplu domnisoara maria.Ador limba,literatura si tot ce tine de Russia.Tocmai de aia m-am apucat sa invat limba rusa singur.Si de asta le folosesc.Povestea cu cei doi rusi,e pura imaginatie:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s