Poţi să-ţi închipui o iubire aşa de mare?

Poţi să-ţi închipui o iubire aşa de mare? O iubire atât de puternică încât să te transforme complet fizic şi mental. O dragoste care să te facă mai bun, un om mai bun decât eşti. Să auzi din gura persoanei iubite : „mă faci să fiu un om mai bun…” , iar inima ta să tresare la fiecare cuvânt atât de puternic… Şi să iubeşti atât de tare încât să nu poţi să exprimi în cuvinte ceea ce simţi…  ca şi cum… ai vrea să fie cu tine cu atâta ardoare încât ai vrea să faci parte din fiinţa lui.

Cum să te aştepţi la mai puţin de la persoana iubită? Cum să te aştepţi la mai puţin de la viaţă, când şti că se poate, când şti că există? Există o astfel de iubire şi refuz să cred că nu aş putea găsi o astfel de iubire.

Sunt atât de dezamgită de mine, de tot, eu sunt responsabilă pentru ce simt acum. Pentru că am acceptat puţin şi minunat la început vrăjită de iubirea ce o simt, dar pe termen lung ştiu că nu asta vreau. Nu atâta timp cât nu e o iubire în doi, cât nu e dragoste reciprocă. Sunt atât de dezamăgită şi nu e bine să simt asta. Toată lumea spune că pentru iubire e nevoie de timp şi înţelegere, şi că iubirea vine pe parcurs, dar nu e aşa. De fapt poate e aşa doar în cazul unei iubiri superficiale, platonice sau pur şi simplu dorinţa de a avea pe cineva lângă tine. Dar o asemenea iubire, despre care vorbesc acum, nu poate să vină în timp… strălucirea ei trebuie să apară măcar puţin la început, trebuie să simţi că persoana pe care tocmai ai văzut-o are acel ceva după care tânjeşti. Ştiu că trebuie să ai lucruri în comun şi să te înţelegi cu persoana iubită dar în fond totul se reduce la câteva cuvinte şi o privire care poate vedea dincolo de imaginea afişată. Şi dacă nu pot avea o asemenea iubire nu ştiu dacă pot să trăiesc lângă cineva care îmi oferă mai puţin, mai puţin de o dragoste atât de mare încât să mă facă să fiu un om mai bun…

Poţi să-ţi închipui o iubire aşa de mare?

Nu… nu poţi încă. Eu nu pot încă…

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Poţi să-ţi închipui o iubire aşa de mare?&8221;

  1. nabiyafly zice:

    eu nu vreau să mi-o închipui , eu vreau să o simt, dar simt doar răcoare 😦 pînă cînd…
    şi asemănăm în privinţa viziunii a persoanei iubite, mereu zic că cînd o voi zări pe acea persoană în mine o să sune o grozavă alarmă, tobele o să bată din ce în ce mai tare(inimioara) şi fluturaşii n-o să-mi mai dea pace

  2. Nu,nu pot sa mi-o inchipui.Pot doar sa visez si sa cred cu ardoare ca inca exista iubirea adevarata.E asa mare pacat ca lumea nu mai pune atata accent pe ceea ce conteaza cu adevarat,adica pe dragoste.Iar in momentul in care nu mai ai incredere ca aceasta exista,da,te multumesti cu mai putin.Insa,daca iubesti cu adevarat,eu consider ca merita sa astepti pentru ca,s-ar putea ca rezultatul final sa iti umple sufletul de fericire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s