Being Erica – cateva citate

„Unele lucruri sunt adevarate… chiar daca vrem sau nu. Gandurile devin cuvinte, cuvintele devin actiuni, actiunile devin obiceiuri, obiceiurile devin caractere, iar caracterul… ei bine caracterul devin destin. E lucru greu sa privesti adanc si sa examinezi caracterul. Vei face ceea ce este corect chiar daca nimeni nu se uita? Cand nu e convenabil sau cand e cu adevarat greu? Sau facem ceea ce este corect doar pentru ca trebuie? Pentru ca astia suntem. Pentru ca asa e corect.”

„Se spune ca ne manifestam intentiile, ca noi alegem cum sa traim. Dar daca viata nu se dovedeste a fi asa cum te asteptai, te face sa te intrebi : Sau doar asa a fost sa fie. Cat de mult din viata noastra putem sa alegem si cat de mult e doar asa cum sunt lucrurile?”

„Schimbarea. Câteodată se furişează pe lângă tine, câteodată te loveşte în cap şi câteodată iei colţul doar ca să te gaseşti diferit într-un mic fel şi să observi că lumea nu arată la fel cu obişnuia să arate. Aşadar, unde merg eu de aici? Nici o idee. Şi pentru prima dată, simt că ăsta este un lucru bun.”

„Prietenia se naste in acel moment cand o persoana ii spune alteia: ” C.S Lewis

Reclame

Un gând despre &8222;Being Erica – cateva citate&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s